Bevissthetsskifte 10. - 11.februar

 

ÅNDELEG HELG MED LILLI BENDRISS

Lilli Bendriss inviterer til ei åndeleg helg med kurset "Bevissthetsskifte" frå 10. til 11.februar hjå oss.

Det er også moglegheit for private konsultasjonar - les meir om sjølve kurset nederst!  
 

PRISER OG PÅMELDING (PR. PERS)

Kun kurs: 3200,- 

KURS INKL. FULLPENSJON (FRE-SØN)
Kurs + fullpensjon med 3-retters festmiddag lørdag:     5780,- 
Kurs + mat og 3-retters festmiddag lørdag: 4695,- 
 
RABATT: Ved bestilling FØR 1.februar får du 500,- i kursrabatt!
 

PÅMELDING
diana.moldskred@hotellivaraasen.no  / Kopi: kontakt@lillibendriss.no

500,- betales til kontonummer 0534 066 7818 ved påmelding - resterende betales under kurset. 
 

KURSINFORMASJON

Vår stjernebevissthet har aldri forlatt oss. I liv etter liv har vi sett opp mot himmelen og lengtet etter noe vi ikke helt har forstått i møte med de skinnende stjernene.
Det er en kraftfull oppvåkning nå, og i den ligger paradigmeskiftet hvor vi begynner å forstå at vi er en brikke i et fantastisk system.

Min hensikt er å bevisstgjøre for de som krysser min vei hva som foregår i verden rundt oss og det kollektive vis á vis det som skjer med oss på et personlig plan. Hvorfor kom vi denne gangen? Hva er den overordnede rollen vi har valgt og den frie viljens innvirkning på den? Går vi den veien som ligger i den overordnede planen?

Hva er Bevissthetsskiftet for akkurat deg?

Mine veiledere, har hele livet forberedt meg på det som nå skjer. Tiden er inne for å huske, og ønske velkommen oss selv fra vår fremtid. Vi er alle bevisste bølger som samskaper, og mange av oss har inkarnert denne gangen fra fremtiden for å være med på å bringe oss selv gjennom karmaets nåløye; Årsak og virkning. Bevisstgjørende øvelser vil hjelpe deg til å forstå. Vi aktiverer vår stjernetilhørighet og reiser både bak og fremover i tid. Vi vil hente frem minner og forløse hjertets frekvens som hjelper oss å finne nøkkelen til vår kosmiske skaperkraft.

Det blir bygget opp en meget sterk energi. Det å kunne gå forbi illusjonene og egoet og gjennom hjertets stemme bli lydhøre for din egen sjele sang.
Alt er ressonanse og det er på høy tid at vi nå bevisst kobler oss på vår eget overordnede selv.

I løpet av helgen blir det kanalisert beskjeder og guiding gjennom dype aktiveringsøvelser. Det handler om å forbinde seg med sin kosmiske historie og aktivering av DNA. Om disse ordene treffer deg vil vi møtes denne kvelden. Det blir et tett nærvær, og dagene legger seg til rette ut i fra deg som deltaker i gruppen. 

OBS! Kun få plasser tilgjengelig.